ΠαρανοΗμοσύνη.


Ο Μπωντλαίρ ουρλιάζει στο υπόγειο:
´´Τα νήματα που μας κινούν ο Διάβολος κρατά!...´´
Το μικρό,παραμορφώσιμο κάτοπτρο που διαθέτει το τηλεσκόπιο Keck στη Χαβάη μπορεί να αλλαζει σχήμα 670 φορές το δευτερόλεπτο..
Χίλια όνειρα μέσα σε χάρτες και βιβλία,ποιητές που ερωτεύτηκαν παράφορα και ύμνησαν την
Λίλιθ,όλους τους ξέχασε,όλους τους έθαψε..
Πόρνες και ήρωες μαζί,λαιμητόμοι και πάρτυ μποέμ στα ανάκτορα..
Μάγε αμαρτωλέ πού θα κρυφτείς;

Ηλεκτρονικά φαντάσματα που τραγουδούν μες τα παράσιτα των ραδιοφώνων,νότες ξεκούρδιστες,ηχητικά σόκ απο μηχανές που καταστρέφονται,πρωτάκουστες μελωδίες από άγνωστα,πανάρχαια μουσικά όργανα,ο ρυθμικός βόμβος ενός απόμακρου γαλαξία σε σλάιντ παραμόρφωση μες τις συχνότητες των ραδιοτηλεσκοπίων,όλα είναι μουσική που έρχεται από παντού και πάει παντού..
Kάπου σ'ένα τοίχο της Νέας Υόρκης γράφει με μικρά μαύρα γράμματα:
´´ Strange the Echo of the Universe,blessed the one who hears it´´

Σύμφωνοι λοιπόν!Η Επανάσταση θα ξεκινήσει απ τα υπόγεια!
Αλλόφρονες Κροκάνθρωποι ετοιμάζονται πυρετωδώς,ακονίζουν μαύρα μαχαίρια και ζώνονται με βόμβες,οι Λεγεώνες των Υπόνομων στην πρώτη γραμμή,με τουφέκια κλεμμένα απ τους αντάρτες και γερμανικές χειροβομβίδες,΄΄handgranate,aufpassen,nicht geöffnet halten΄΄,πού καιρός για ξένες γλώσσες..

Θέατρα του παραλόγου,σκοτεινά τσίρκο λαγνείας,κάποιος είδε τον Καστανέτα σ'ένα μπάρ της Νέας Ορλεάνης,οι Αστυμάγοι σιγοτραγουδούν μες τις υδροροές,σύμπαντα ονειρικά και cyber creatures,τις νύχτες τ'άστρα μας παρακολουθούν..

Ο Θεός κάποτε ζούσε στα Εξάρχεια,σ'ένα υπόγειο με λιγοστό φώς.
Τις νύχτες ηχογραφούσε με τον Δόκτωρα τη φωνή του σε κασέτες,δυό σακούλες ολόκληρες βρέθηκαν σ΄ένα μικρό σπιτάκι στην Κάτω Τούμπα,εκεί ζούσε χρόνια ένας παππούλης ο οποίος συνομιλούσε με τους αγγέλους μέσα σε κρυστάλλινες σφαίρες και τα πρωινά πουλούσε ημερολόγια,μια φωτογραφία ενός μοναχού στον Άθωνα δείχνει ένα πεντάκτινο αστέρι τυλιγμένο με σφαίρες κι απο πάνω γράφει με καλλιγραφίες:

´´Heaven´s Delta Force and United Startribes´´.

2 σχόλια:

  1. "Ο θεός κάποτε ζούσε στα Εξάρχεια"...
    τώρα σε ποια σπιναλόγκα ζει;

    Σε φιλώ, αγαπημένε μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Θεός ζει στη φτώχεια της ύλης και στον πλούτο του πνεύματος. Ίσως τώρα να ζει μέσα σου. Αν ήμουν Θεά, θα σε επέλεγα. Οι εικόνες σου είναι πολύ δυνατές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή