ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΕΣ ΔΙΗΓΗΣΕΙΣ 1


Ηρθα ησυχα κι ωραια απ την αλλη ακρη του Γαλαξια,μαζι με τις διαστημικες μου καραβελες,εγω,
ο εμπνευσμενος περιηγητης των ουρανων,εγω,που ξερω ολα τα μυστηρια με το μικρο τους ονομα,φερνοντας σας ενα σακουλι γεματο μυστικα,ετοιμος και προθυμος να τα εξηγησω ολα με τροπο απλο κι οσο το δυνατον κατανοητο(μερικα απ αυτα τα θαψαμε στο εδαφος της Σεληνης,στην αθεατη,σκοτεινη πλευρα,θα τα φανερωσουμε οταν τα αστρα θα ερθουν στη σωστη τους θεση).
Το ονομα μου ειναι Καπταιν Φαντασμα και θα σας επισκεπτομαι τις νυχτες(παντα νυχτες),με απεριγραπτες προθεσεις,ικανος εγω και μονο εγω να διαταραξω τον πνευματικο σας υπνο.Θα με υποστειτε αθελα και μη,ορατα κι αορατα,με ολες τις συνεπειες,χωρις να αμφιβαλλεται καθολου και προπαντος(για εσας τις πονηρες κυριες) διχως την παραμικρη εκδηλωση ερωτικης επιθυμιας προς το σεβαστο προσωπο μου!
Ειμαι πολυ παραξενος και πιο εκκεντρικος απο εσας και μαλλον θα ονειρευομαι και περισσοτερο απ οτι εσεις.Βλεπετε,εγω κοιμαμαι σπανια αλλα ονειρευομαι με ματια ορθανοιχτα!Οι περισσοτεροι ανθρωποι δε σκεφτονται ομορφα πραγματα,βρισκονται παγιδευμενοι μεσα σ ενα αμορφο πληθος,με αναγκες αστειες και αχαρες,χρημα,χρημα,χρημα,σεξ,σεξ,σεξ,δοξα,
φημη,πλουτη και ξανα σεξ,σεξ,σεξ.Ευτυχως υπαρχουν ανθρωποι οπως εγω κι οι θαρραλεοι συντροφοι μου,ανθρωποι ευγενεις,ονειροπολοι,ανυποτακτοι,λατρεις του παραξενου και καθε μυστηριου,ταξιδευουμε ως τα περατα της οικουμενης συλλεγοντας πληροφοριες για ολα τα μαγικα συμβαντα εκει εξω,τις οποιες θα σας αποκαλυπτουμε κρυφα(και φανερα) σπαζοντας τα διανοητικα δεσμα σας,με την ελπιδα πως θα αντιληφθειτε τις πιο αγνες,τις πιο δυναμικες αναγκες της ζωης και ισως ετσι,ισως,θα καταφερετε να αποδρασετε απ την παραλογη βεβαιοτητα του κοσμου που σας περιβαλλει.
Πρωτος σταθμος λοιπον τα Ιμαλάια.Το 1938 ανακαλυφθηκε εκει ενα συστημα σπηλαιων,στα οποια οι σηραγγες ηταν με τοση απιστευτη ακριβεια λαξευμενες που μονο με τεχνητο τροπο θα μπορουσαν να εχουν κατασκευαστει.Μετα τις ερευνες που ακολουθησαν βρεθηκαν πολλοι σκελετοι ανθρωποειδων πλασματων οι οποιοι δεν ξεπερνουσαν σε υψος το 1,20.Εκει,υπηρχαν
επισης 716 πετρινοι δισκοι,ηλικιας χιλιαδων ετων και διαμετρου 22 εκατοστων,χαραγμενοι με παραξενα ιερογλυφικα.Οταν η γραφη μεταφραστηκε μετα απο χρονια εγινε γνωστο οτι τα πλασματα αυτα αποκαλουνταν Ντροπα και ειχαν προσγειωθει αναγκαστικα στον πλανητη Γη μετα απο αιφνιδια βλαβη στο ιπταμενο σκαφος τους.Πανω στους δισκους αυτους ειναι γραμμενη ολη η ιστορια των οντων αυτων.Οι δισκοι φυσικα σημερα αγνοουνται(οπως και τοσα αλλα παραξενα αντικειμενα που εχουν βρεθει ανα τους αιωνες) ενω εσεις συνεχιζετε να πιστευετε την ιστορια που μαθατε στα σχολεια και στα αφελη πανεπιστημια σας !
O κοσμος δεν ειναι αυτο που βλεπετε μονο.....
Ας μιλησουμε λιγο για αστρονομια(ξερετε,την επιστημη αυτων των τρελων ατομων που εχουν συνεχεια το κεφαλι σηκωμενο και μελετουν τον ουρανο αδιαφορωντας για τα επιγεια ζητηματα).
Ενα απο τα εντυπωσιακοτερα θεαματα που εχουμε συναντησει τοσα χρονια σαλπαροντας στις εσχατιες του συμπαντος ειναι οι συγχωνευσεις γαλαξιων,ναι,συμβαινει κι αυτο,μη το θεωρειται απιθανο.Μαθετε οτι ο γαλαξιας σας(αληθεια ποιο ειναι το ονομα του γαλαξια σας;) προκειται να συγκρουστει με τον γαλαξια της Ανδρομεδας σε περιπου 3 δισ/α χρονια κι ισως ετσι να τελειωσει(τουλαχιστον για εσας) το never ending story.Ηδη ενας νανος γαλαξιας συγκρουεται αυτη τη στιγμη με τον γαλαξια σας σε αποσταση 88.000 ετη φωτος απο τη Γη κι ενας ακομη στην κατευθυνση του Canis Majoris,25.000 ετη φωτος μακρια απ τον μικρο σας πλανητη.
Ο ερυθρος γιγαντας Μπετελγκεζ στον αστερισμο του Ωριωνα ειναι ασταθης.....ανα πασα στιγμη μπορει να εκραγει σε υπερκαινοφανη.Οταν θα συμβει αυτο θα ειναι ορατος ακομη και την ημερα ενω τη νυχτα θα φωτιζει πιο πολυ κι απ τη Σεληνη.Ευτυχως απεχει 430 ετη φωτος απο εσας,αποσταση πολυ μεγαλη για να σας ανησυχησει.Ή μηπως οχι;
Κανεις δε ξερει τιποτα για τη μαυρη τρυπα που χασκει στο κεντρο του Γαλαξια και δεν σας ειπανε ποτε για τα καταιγιστικα,εξωγηινα ραδιοσηματα που λαμβανετε απο το Ε του αστερισμου του Βοώτη αλλα ακομη κι αν θα σας το πουν,εσεις,ειτε δε θα ενδιαφερθειτε να το ακουσετε ειτε δε θα το πιστεψετε!
Θυμαμαι τωρα τους στιχους του μεγαλου συγγραφεα Στίβεν Κρέιν και σας τους απαγγελω φωναχτα,με θεατρικο υφος:
Ο ανθρωπος ειπε στο συμπαν ´´Κυριε υπαρχω´´ .
´´Ομως´´ απαντησε το συμπαν, ´´Το γεγονος αυτο δε μου δημιουργει κανενα αισθημα υποχρεωσης!´´
Οφειλετε λοιπον να καταλαβετε ποσο μικροι και ευθραστοι ειστε μεσα στο απειρο του Κοσμου
και να παψετε να ενδιαφερεστε συνεχως για τα μαντρωμενα χωραφια,τα θεορατα κτιρια και τα βρωμικα χαρτονομισματα σας,υπνωτισμενα και ξεκουρδιστα ρομποτακια,ξυπνηστε επιτελους!
Ο μεσος ανθρωπος κοιμαται απο 6 εως 10 ωρες καθημερινα(εγω πολυ λιγοτερο διοτι συζητω επιστημονικα και φιλοσοφικα θεματα μεχρι τα ξημερωματα -αναλογα και ποια ειναι η θεση μας ως προς τον ηλιο-παρεα με το φαντασμα του Λεοναρντο Νταβιντσι και το ολογραμμα του Πίρι Ρέις).
Αν ζησετε δηλαδη 70 χρονια(λεμε τωρα) τοτε περιπου 204.000 ωρες θα ειστε κοιμισμενοι!
Τι μπορει να σας συμβει οταν θα κοιμαστε τοσες χιλιαδες ωρες χωρις να καταλαβαινετε τιποτα;Τι ειναι αυτο που σας κοιμιζει,που σας κανει να κλεινετε τα ματια διχως καμια αντισταση;
Χρονια προσπαθω να μαθω να κοιμαμαι με το ενα ματι ανοιχτο......
Γνωριζετε οτι 210.000 ανθρωποι περιπου δηλωνονται ως εξαφανισμενοι καθε χρονο μονο στη Μ.Βρετανια;10.000 απ αυτους δεν αφηνουν πισω τους κανενα ιχνος!Σας δηλωνω κατηγορηματικα πως εμεις δεν εχουμε καμία σχεση με το φαινομενο αυτο!
Να διαβασετε οπωσδηποτε το καταπληκτικο αριστουργημα ´´Ο Χρονος και ο J.W.DUNNE´´ του Jorge Louis Borges.Θα παρετε μια γευση απ τα μυστηρια του Χρονου κι ισως να προβληματιστειτε(τουλαχιστον εσεις οι διανοουμενοι) για τους τοπους που βλεπετε στα ονειρα σας ή τελοςπαντων εκει που πηγαινετε οταν ονειρευεστε(αν ονειρευεστε ακομα).
Σας παραθετω ενα μικρο μα συναμα τοσο μαγευτικο αποσπασμα:
´´Ο Θανατος θα μας διδαξει τον σωστο χειρισμο της αιωνιοτητας.Θα ξαναβρουμε ολες τις στιγμες
της ζωης μας και θα τις συνδιασουμε οπως μας αρεσει.Ο Θεος,οι φιλοι μας,ο Ιουλιος Καισαρας κι ο Σαιξπηρ θα συνεργαστουν μαζι μας στο παιχνιδι αυτο......... ´´

Γκέγκε or not;
Οτι ζουμε,το εχουμε ξαναζησει,απειρες φορες και θα το ξαναζησουμε......ξανα και ξανα........

Θυμαστε αστροναυτες μου;Πριν πολλα πολλα χρονια προσεγγιζαμε με ταχυτητα περιπολιας την
Ιώ,το γεματο ηφαιστεια φεγγαρι του Δία.Απροειδοποιητα δεχθηκαμε μια ριπη βληματων τα οποια ευτυχως δε καταστρεψαν τα σκαρια μας!Αργοτερα μαθαμε πως και τα διαστημικα σκαφη της ΝΑΣΑ(σαφως υποδιαιστερα των δικων μας) δεχθηκαν κι αυτα παρομοια χτυπηματα περνωντας απο την Ιώ.
Αποφασισα λοιπον να οργανωσω μια μυστικη αποστολη εξερευνησης στην επιφανεια της Ιούς.
Εστειλα τον Αρειανο ανιχνευτη μου Κρόκ μαζι με τον εκπαιδευμενο χιμπαντζη του μεσα σε μια καμουφλαρισμενη καψουλα η οποια προσγειωθηκε ομαλα στο βορειο πολο του φεγγαριου.
Η αποστολη στεφθηκε με απολυτη επιτυχια και τραβηξαμε εκατονταδες υψηλης ευκρινειας φωτογραφιες οι οποιες αποκαλυψαν τα περιφημα....................................ε,συγχωρεστε με,αλλα δε μπορειτε να τα μαθετε ολα!Σιγα σιγα,μη μου παθετε τιποτα,καποτε θα μιλησουμε και γι αυτα.
Μας κηνυγουν εδω και καιρο οι ναυαρχιδες του στολου της εξωγηινης μαφιας,προκειται για οντα ερπετοειδη και κακοβουλα τα οποια προερχονται απ τον Αρκτουρο αλλα διαθετουν και υπογειες βασεις(προς το παρον) σε εναν μακρινο πλανητη που αυτοι ονομαζουν Hopschilis 33.
Μια αυγουστιατικη νυχτα,πριν ενα χρονο περιπου,μας εστησαν ενεδρα κοντα στον πλανητη Lalande,με πληρεις συστοιχιες λέιζερ τελευταιας τεχνολογιας.Εμεις,με ριψοκινδυνους ελιγμους
αναμεσα σε αστεροειδεις και αχανεις μαυρες τρυπες καταφεραμε να αποφυγουμε τις θανατηφορες δεσμες των λέιζερ και χρησιμοποιωντας πανεξυπνα τις γεννητριες αορατοτητας τους βγηκαμε απο πισω αιφνιδιαστικα κι ανατιναξαμε γενναια ολο τον στολο των απιστων!
Γεμισε ο τοπος με εξωγηινους ναυαγους,χωρις θεση στον ηλιο,συντετριμμενοι απ τις κανονιες και τα παραλογα ουρλιαχτα μας.Γλεντησαμε τη νικη αυτη ωρες πολλες,ολοι οι ναυτες στο καταστρωμα,κρεμασμενοι απ τα καταρτια ,τρελοι κι αγαπημενοι,στην πιο γενναια βραδια της ζωης μας.
What man is at ease in his Inn?Get out! σας εγραψε ο αινιγματικος Αλιστερ Κρόουλυ,το τελευταιο μεγαλο Θηριο αλλα εσεις μεινατε get in και χασατε το Inn!
Wide is the world and cold.
Get out!
Thou hast become an in-itiate.
But thou canst not get out by the way thou camest in.
The way out is the way!
Get out!
If thou hast T already,first get UT.Then get O.And so at last get OUT!
Το ακουσατε;Out βρε!
Out!Τραβηξτε δυνατα τα αυτια σας και ακουστε!
OUT!
Εδω παπας,εκει παπας,που ειναι ο παπας;
Το 23 (εικοσι-τρια αλλα και δυο-τρια) σημαινει οτι τα 2 απο τα 3 κλειστα χαρτια δεν ειναι ο παπας!
GET OUT λοιπον,βγες εξω,δραπετευσε,γινε καπνος,εξαφανισου οπως ο παπας στα επιδεξια χερια του χαρτοπαιχτη,χανεται και δε μπορεις να βρεις που ειναι.
23 SKIDOO.........για εσας.......και για εμας........τους περπατημενους και ψαγμενους πειρατες......
Σας λεγω απροκαλυπτα και χωρις κανενα δισταγμο πως το καλυτερο,γηινο ρουμι παρασκευαζεται στην Ταιτή,σε ενα παμπαλαιο εργαστηρι της μικρης πολης Ταραβάο!
Ειναι πολυ πιο ευγεστο απ το ουισκι,εξωτικοτερο απο μια βοτκα και ευτυχως λιγοτερο ευγενες απο το κρασι που πινεται εσεις στα χλιδατα εστιατορια σας!
Επισκεπτομαστε συχνα την περιοχη,μεταμφιεσμενοι,αγοραζοντας κασες ολοκληρες απ τον ντοπιο εμπορο κι ιερεα Papa Doble(μεταξυ μας,εμενα προσωπικα,μου φαινεται υποπτος κι αν κρινω απ τις κινησεις και την προφορα του μαλλον προκειται για χρονοταξιδιωτη!!!)

Κοιτω τον εαυτο μου απενατι στον καθρεπτη.....Δειχνω πολυ μικροτερος απ οτι πραγματικα ειμαι χαρη στα ελιξηρια του φιλου μου Ινδιανου Snake Bite,τι παραξενο ονομα!
Ενας γερος Ινδιανος,με πολυχρωμα φτερα στο κεφαλι και μακριες λευκες κοτσιδες που μενει μονος του σε μια σπηλια στην ερημο ανακατευοντας τις πιο σπανιες ουσιες,μερα-νυχτα,χρονια ολοκληρα κι ο ιδιος δεν τις δοκιμασε ποτε,γερναει ασταματητα διχως να τον φοβιζει τιποτα!
Τον συναντω ψηλα στα Βραχωδη Ορη,παντα την αυγη,σε προκαθορισμενη ημερομηνια.Του φερνω φρεσκια αστροσκονη συσκευασμενη σε πυλινα,παναρχαια δοχεια κι αυτος μου δινει μαγικα ελιξηρια και πανεμορφα,εντυπωσιακα δερματα που αφηνουν μες την ερημο οι κροταλιες.
Χαιδευω τα μακρια,καταμαυρα μαλλια μου.....Φαινομαι ομορφος,παρα τις δεκαδες ουλες απ τα φωτοσπαθα στο προσωπο και τα κατακοκκινα,απεριποιητα γεννια μου.....Τα ελιξηρια του Snake Bite κανουν καλα τη δουλεια τους!

Να προχωρησουμε πιο βαθια;
Ωραια!
Οι πολεις σας δεν ειναι αυτο που φαινονται!























Ειστε ακομα εκει;
Πολυ καλα!Παμε παρακατω......
Οι πολεις σας δεν χτιζονται τυχαια!
Υπαρχουν μυστικοι χαρτες κατασκευης,μια συμβολικη πολεοδομια.
Καποιοι σημαδευουν,καποιοι χαρτογραφουν,καποιοι αποκωδικοποιουν........
Ανεξιχνιαστα,ενεργειακα ρευματα διατρεχουν τις πολιτειες σας,τις γειτονιες,τα ιδια σας τα σπιτια!
Δεν ειναι ψεμματα,ειναι αληθεια,ετσι ηταν παντα!
Αορατες πολεις κρυβονται περα και μεσα απ τις πολεις σας,ομαδες ανθρωπων με ανομολογητες προθεσεις κινουνται μεσα κι εξω,πανω και κατω,πριν και μετα,εκει που εσεις δε βλεπετε αυτο που υπαρχει!
Γραφουν παραξενες σημειωσεις στους τοιχους,γκραφιτι αλληγορικα,σημαδευουν σοκακια,αδιεξοδα,κτιρια,υπογεια περασματα,μπορει να σας επιτηρουν,να σας υπνωτιζουν,να σας ελεγχουν......
Οταν κοιτατε την πολη απο ψηλα,σας κοιτα κι η πολη......
Εσεις δεν ειστε αυτο που ειστε κι η πολη δεν ειναι αυτο που ξερετε.......
Η πολη σας θελει......ολοκληρωτικα και παθιασμενα.....
Το ιδιο κι εσεις,κι ας μη το ξερετε,το νοιωσατε.......τοτε.......
Αναζητηστε το μυστηριο εξω απ τις πορτες σας........Τα θαυματα ειναι εκει.......και σας περιμενουν..........
Σας αφηνω λιγο να σκεφτειτε μεχρι να γεμισω το κρυσταλλινο ποτηρι μου με πρασινο,αγγλικο λικερ και να κυλησει ηδονικα ο χρονος μες τη σιωπη της νυχτας.......................









































Λοιπον.......................σας αρεσουν τα γραμμοφωνα;
Εμεις διαθετουμε εκατονταδες μες τα τεραστια αμπαρια μας,ο καθενας εχει την προσωπικη του συλλογη,τα κατασκευαζουμε μονοι μας,τα γυαλιζουμε μονοι μας και τα επιδιορθωνουμε μονοι μας!
Το αγαπημενο μου γραμμοφωνο που στεκει διπλα απ την εβενινη βιβλιοθηκη το κατασκευασα
πριν πολλα χρονια στη διαρκεια ενος ταξιδιου προς το Σειριο.Ειναι χρωματος καφε,με φανταχτερα σχεδια ορχιδεας,φερει ιμαντα και δυο αντιδιαμετρικα μοτερ,με την τσοχα φρενο.Δε με απασχολει ο ελαφρυς κραδασμος,ειναι τοσο ποιοτικο που δε χρειαστηκε ουτε μια φορα να αλλαξω τον βραχιονα!
Με συγκινουν αφανταστα τα γραμμοφωνα.........Σβηνω τα κηροπηγια μες την καμπινα μου,καθαριζω με περισσιο ζηλο τον σπανιο δισκο και τον τοποθετω με τροπο πανω στη γυαλισμενη πλακα.Καθομαι ωρες ατελείωτες,βυθισμενος στη βελουδινη πολυθρονα ακουγοντας
εξαισιες μουσικες καθε ειδους,επιβλητικες μελωδιες χρονων αλλοτινων που σημαδευουνε τις νυχτες μου για παντα............
Ας μιλησουμε για μουσικη και τραγουδια......
Εχετε ακουσει την χαρισματικη Diamanda Galas;Το τραγουδι ´´Gloomy Sunday´´ με την υπεροχη φωνη της και το σολο πιανο θα σας γοητευσει!Οπως και το ´´My world is empty without you´´ . Αν τολματε ακουστε στο σκοταδι το κομματι ´´Τραγουδια απο το αιμα εχουν φονος´´ απο το αλμπουμ ´´Metalanguage´´.Αν τολματε.............
Ο τελευταιος βαρδος Ronny Drew εφυγε πριν λιγο καιρο για το μεγαλο ταξιδι αλλα η μουσικη του παραμενει διαθηκη για οσους αγαπουν τις ομορφες ιστοριες και τα παραμυθια.Ο Ronnie στα τραγουδια του εξυμνουσε το θαρρος και την γενναιοτητα,την αγαπη και την ελπιδα,μιλησε για την ευγενεια,το Βασιλειο της Καρδιας,για ολα οσα συναντα ενας ανθρωπος στην συντομη και δυσκολη ζωη του.Ακουστε τα ´´The band played Waltzing Matilda´´ και ´´Viva la Quinte Brigada´´......Αξιζει τον κοπο......
Τα δειλινα στεκομαι στο μεγαλο αραβικο σαλονι,με το παραθυρο που χει θεα τη μαυρη,σκαλιστη γοργονα μας στην πλωρη.Ο δισκος παιζει μουσικη των Tuxedomoon κι εγω κοιτω εκθαμβος τα αστραφτερα ματια του πανθηρα κατω απ τον καναπε και την μακρια ουρα του που κουνιεται ρυθμικα........
Οφειλω να σας ομολογησω οτι εχω στη κατοχη μου τον πρωτοτυπο πινακα της Μονα Λιζα!
Βρισκεται κρεμασμενος στην αιθουσα με τις πανοπλιες,πανω ακριβως απ το αγαλμα της
Ζαν Ντ άρκ.Ξερετε οτι ο Λεοναρντο ξοδεξε δωδεκα ολοκληρα χρονια για να ζωγραφισει τα χειλη της;Επισης αν προσεξετε καλα,οπως και στο πρωτοτυπο ετσι και σε ολα τα αντιγραφα η Μονα Λιζα δεν εχει καθολου φρυδια!Παρολααυτα η ομορφια της παραμενει αινιγματικη.......
Κοιτωντας την,θυμαμαι μια εντυπωσιακη Ανδρομεδιανη καλλονη που γνωρισα σε ενα κοκτέιλ μπαρ κοντα στα νεφελωματα του Μαγγελανου,την Σαχίρα μου!Οι μερες μαζι της ηταν ομορφες,
γεματες βολτες και χορους σε εξωγηινους κηπους,με δεντρα καταπρασσινα που αμα γευτεις τους ζουμερους καρπους τους χαμογελας συνεχεια,ξεχνωντας καθε πονο!
´´Προχωρα ισια μπροστα και μη φοβασαι τιποτα ´´ μου ειπε, ´´ αρπαξε αυτο που ζητα η καρδια σου και μη κοιτας πισω ποτε!´´
Ηταν η τελευταια φορα που αντικρυσα τα εκθαμβωτικα,σχιστα της ματια κι η πρωτη στη ζωη μου που ενοιωσα για λιγο τοσο δα μικρος...........

Ειναι νυχτα τωρα που σας γραφω κι εξω απ το παραθυρο μου τ αστερια τρεμοπαιζουν........
Κανεις απο τους ναυτες δεν κοιμαται τετοια ωρα.......
Ολοι εχουν καποιο προσωπο αγαπημενο να θυμουνται,μια πατριδα καπου μακρια που νοσταλγουν,μια ατμοσφαιρα γιορτινη,ενα χαμογελο μικρου παιδιου,ενα φιλι κι ενα τρελο καλοκαιρι που δεν ξεχαστηκε ποτε......
Εκει,σε ολα αυτα τα πολυχρωμα φωτακια κατοικουν μυστηρια......περιτεχνα και πολυπλοκα......
Εγω τα ξερω........γι αυτο θα ερχομαι σε ανυποπτο χρονο να σας τα διηγηθω για να τα μαθετε κι εσεις......να εξερευνησουμε μαζι την κρυφη δομη του Κοσμου,να μοιραστω με σας τους στοχασμους,τις ιδεες,τις μνημες και τις εμπνευσμενες μου ελπιδες......
Λυπαμαι πολυ γιατι τωρα πρεπει δυστηχως να σας αφησω......
Θα χαραξουμε πορεια πισω απ τη Σεληνη για να αποφυγουμε τους γηινους κατασκοπευτικους δορυφορους και το πρωι θα προσγειωθουμε με το καλο στην Κενυα(αορατοι οπως παντα)
για να απολαυσουμε το καθιερωμενο εβδομαδιαιο μας σαφαρι.Αν ειμαι τυχερος και συναντησω καποιο ρινοκερο θα τον χτυπησω με το καταπληκτικο ακτινοπιστολο μου και θα κρεμασω το βαλσαμωμενο του κεφαλι στην προσωπικη καμπινα μου,πανω απ το χρυσο τζουκ μποξ,παρεα με τα υπολοιπα τροπαια.
Να προσεχετε τους καρχαριες στα ανοιχτα αλλα το νου σας και σ αυτους που περπατανε στη στερια,ντυμενοι με μεταξωτα πουκαμισα και λινα κοστουμια.Αληθεια,γιατι τους αφηνετε κι υπαρχουνε ακομα;Αφυπνιστειτε!Aυτοι ζουν........εσεις κοιμαστε...........
Τις νυχτες να αφηνετε σας παρακαλω μερικα κυπελλακια γαλα εξω απο την πορτα για τα χαριτωμενα ξωτικα που ζουν μες τις αυλες σας.
Πιστεψτε με,τρελαινονται για γαλα αχνιστο με λιγο μελι ή καρύδια!
Για εμας να μην ανησυχειτε,θα βρισκομαστε παντα εδω(αλλα κι Αλλου),γενναιοι και διαφωτισμενοι οπως τοτε κι αν καποια αλλοκοτα βραδια κοιτατε ψηλα στον ουρανο κι αντικρυζετε λαμψεις παραξενες και φωταγωγιες,μπορει να ειμαστε εμεις,τα εξευγενισμενα αδελφια σας απο τον Γαλαξια,Σαν Σαλβαντορς του ουρανου,θα βολταρουμε μεσα στη νυχτα......


Βγαινω με φορα στο καταστρωμα,μ ενα βλεμμα απεριγραπτο που θα ζηλευε καθε πειρατικο ασκερι.Σηκωνω ψηλα το ακονισμενο,μαυριτανικο σπαθι μου,τεντωνω περηφανα το στηθος και κραυγαζω δυνατα μες την ανταρα του διαστηματος:
´´Προς τα αστρα λοιπον αγαπημενοι!Μες απο δυσβατες ροτες !´´

2 σχόλια:

  1. Στου μυαλού σου το πηχτό πανηγύρι βουτάω τα μάτια μου και νιώθω ότι τις νύχτες που μένω ξάγρυπνος δεν είμαι μόνος μέσα στο σκοτάδι... σε ακολουθώ στα ξεσπάσματα της ψυχής σου και σε εκείνα τα ταξίδια που βγάζουν τους ανθρώπους πέρα από τη γη, εκεί που τους κάνει να αισθάνονται πιο ασφαλείς και πιο σίγουροι... πράγματι το αχνιστό γάλα είναι υπέροχο - πειράζει που το προτιμώ με λίγους κόκκους καφέ και μια κουταλιά ζάχαρη. νάσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή